RVS UNF-bouten

 

Bent u op zoek naar RVS UNF-bouten of moeren? U vindt ze in het uitgebreide assortiment van Steelfast in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam. De fijnere draad van deze bouten en moeren zorgt voor een uitstekende hechting en maakt deze producten uitermate geschikt voor fijn afstelling. Voor kritische producten leveren we uitsluitend materialen van Europees fabricaat. Deze materialen zijn voorzien van een 3.1 of 3.2 certificaat.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

De voordelen van onze RVS UNF-bouten en moeren

Onze RVS UNF-bouten en moeren zorgen voor een goede afdichting en worden dus veel gebruikt door eindgebruikers in marine- en scheepsbouw om vloeistoflekkage te voorkomen. U gebruikt onze metrisch fijne bouten en moeren voor verschillende zware taken en kritische toepassingen. Met de RVS UNF-bouten en moeren uit het assortiment van onze groothandel in bevestigingsmaterialen zorgt u voor uitstekende demping van trillingen bij dunwandige onderdelen. Als totaalleveranciers van bouten en moeren beschikken wij over een breed aanbod van verschillende materialen en producten. U bestelt dus gemakkelijk de benodigde materialen voor uw toepassingen uit ons assortiment. Bent u op zoek naar producten met metrisch grover schroefdraad? Wij leveren ook UNC bouten en moeren.

Schakel onze hulp in voor hoogwaardig maatwerk

Laat uw RVS UNF-bouten en moeren op maat maken bij onze ervaren groothandel. Niets is voor ons te gek. We maken uw producten voor u op maat in verschillende maten, materialen en bewerkingen. Bent u benieuwd naar ons maatwerk? Bereik ons telefonisch via +31 78 6475581, stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl of vul ons contactformulier in.