Wij zijn totaalleveranciers van bouten en moeren

 

Wilt u uw bevestigingsmaterialen kopen bij één van de grootste bouten en moeren leveranciers in Nederland? Steelfast is een leverancier van bouten en moeren aan diverse afnemers en industrieën veelal in Nederland en België. Vanuit Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, leveren we hoogwaardige producten voor uiteenlopende projecten. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis, ervaring, ons wereldwijde netwerk van producenten en snelheid van handelen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

Wij gaan door waar andere bouten en moeren leveranciers stoppen

Als leverancier van bouten en moeren helpen we u door met u mee te denken en u te adviseren op kritische toepassingen. Wij hebben als leveranciers uitgebreide kennis van onze producten en weten precies welke producten het meest geschikt zijn voor uw project. U kunt bij onze groothandel in bevestigingsmaterialen terecht voor advies rondom de oppervlaktebehandelingen, sterkteklassen en smeerproblemen. Bij Steelfast kunt u uw materialen ook laten vervaardigen in hittebestendig materiaal, zodat ze geschikt zijn voor toepassingen in hoge temperaturen.

U vindt alles wat u nodig heeft in ons uitgebreide assortiment

Als leverancier van bouten en moeren beschikken wij over een breed assortiment van meer dan tienduizend producten. U vindt alles wat u nodig heeft in onze collectie en kunt gemakkelijk moeren of bouten bestellen. Wij leveren verschillende fasteners met certificering, met name voor toepassingen in hoog-risico-omgevingen. Wij zijn ook dé groothandel voor bouten en moeren op maat en maken uw materialen volgens uw tekeningen of specificaties. Als leverancier van bouten en moeren kunnen we uw maatwerk ook voorzien van de benodigde certificaten.

Neem contact op met onze experts voor persoonlijk advies

Laat u adviseren door de experts van één van de grootste leveranciers van bouten en moeren in Nederland en België. Wij helpen u snel en zorgvuldig bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw project. Wij hebben uitgebreide kennis als leverancier van bouten en moeren en gebruiken onze expertise om u vakkundig te adviseren. Bent u benieuwd naar ons advies voor uw project? Stuur ons gerust een e-mail via info@steelfast.nl, bereik ons telefonisch via +31 78 6475581 of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Wij helpen u graag als ervaren leveranciers bij het vinden van de juiste bouten en moeren.