Groothandel in bouten op maat

 

Steelfast is dé groothandel in bouten en moeren op maat. Wij denken graag met u mee en vinden de beste oplossingen en materialen voor uw project. Vanuit Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, leveren we diverse producten aan afnemers, veelal in Nederland en België. Onze experts denken met u mee en adviseren u op het gebied van kritische toepassingen en verschillende materiaalbehandelingen. Zo zorgt u ervoor dat uw materialen precies passen bij uw werkzaamheden.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

Wij helpen u verder als groothandel in bouten en moeren op maat

Bij onze groothandel in bevestigingsmaterialen kunt u eenvoudig bouten en moeren op maat laten maken. Wij zijn één van de grootste leveranciers van bouten en moeren in Nederland en België en helpen u om uw producten op maat te maken. U kunt bij onze groothandel uw bouten en moeren op maat maken volgens uw specificaties of tekeningen. Zo sluiten uw materialen naadloos aan op uw unieke project. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw materialen bestand zijn tegen de ruigste omstandigheden? Onze vakmensen zorgen dat uw maatwerkproducten zijn voorzien van de juiste materiaalbewerking.

Wij maken verschillende moeren voor u op maat

U kunt bij onze groothandel terecht voor verschillende bouten en moeren op maat. Onze experts weten hoe belangrijk het is dat uw bevestigingsmaterialen precies op elkaar aansluiten. Daarom zorgen we ervoor dat uw materialen, zoals studbolts en andere producten, professioneel op maat gemaakt worden. U kunt bij ons terecht om verschillende bouten en moeren op maat te produceren. U laat uw producten ook eenvoudig bewerken met verschillende afwerkingen. Onze experts denken graag met u mee en bespreken met u welke afwerkingen uw producten nodig hebben. Wij kunnen gemakkelijk tot grote diameters producten met gerolde draad leveren in verschillende materiaal- en draadsoorten. Ook zorgen we ervoor dat uw maatwerk wordt voorzien van de benodigde certificaten. U kunt bij ons terecht voor verschillende producten op maat, zoals

Neem contact met ons op voor moeren op maat

Laat u adviseren door de experts van onze groothandel en koop bij ons uw bouten en moeren op maat. Niets is voor ons te gek en we helpen u graag met onze uitgebreide kennis en ervaring. Wilt u meer weten over ons brede aanbod of ons maatwerk? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl of bereik ons telefonisch via +31 78 6475581. We denken graag met u mee.