Op zoek naar standaard of
special fasteners voor uw project?

Special fasteners en standaard fasteners voor de bouw en industrie

Steelfast is specialist in het sourcen en leveren van
fasteners voor de bouw en industrie. Zowel special fasteners als standaard bevestigingsmiddelen. Opdrachtgevers zijn actief in onder meer on- en offshore, chemie, machine- en scheepsbouw, constructiebouw, GWW, gas en energie, technische
dienstverlening, elektrotechniek en OEM.

Sterk in
afwijkende oplossingen
en maatwerk

Steelfast is met name sterk in speciale bevestigingen: afwijkende en exotische materiaalsoorten, maatvoeringen en toepassingen. We maken ook maatwerkproducten, volgens tekening of op klantspecificatie. Speciaal voor úw project.

Fasteners van
gerenommeerde producenten

We betrekken onze bevestigingsmaterialen van gerenommeerde producenten veelal van Europese oorsprong. Op klantspecificatie kunt u via ons ook maatwerk-fasteners laten vervaardigen. Als er geen tijdsdruk is, kiezen we dan veelal voor een streng geselecteerde producent in Azië. Kwaliteit verzekerd!

Wereldwijd
netwerk

In de afgelopen 30 jaar hebben we ons ontwikkeld tot ervaren specialist op het gebied van special fasteners.

Dankzij ons wereldwijde netwerk beschikken wij over betrouwbare en gekwalificeerde producenten. Zij leveren producten van constante kwaliteit. Belangrijk, want het produceren van fasteners komt heel nauw. Denk aan de juiste maatvoering binnen de vereiste toleranties, de corrosiewerendheid en een constante productkwaliteit. De producenten met wie wij werken, hanteren een zorgvuldig productieproces. Onze producten zijn dus volledig berekend op hun veelal zware taak.

Indien gewenst:
razendsnelle
levering

Tijd kost geld. Zeker als het ontbreken van de juiste fasteners zorgt voor stilstand van machines of vertraging van een project. Onze dienstverlening is daarom gericht op adequate oplossingen. Sterker, we doen niets liever! Dus heeft u uw bevestigingsmaterialen razendsnel nodig? Bel dan direct. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag met sourcing en inkoop. Voor vrijwel elk type vraag hebben we de juiste producent in ons netwerk. We regelen álles, van certificeringen tot specifieke verpakkingswensen. Onze leveringen zijn desgewenst op maat, op de door u gewenste locatie en tijdstip.