Zwembad omgeving

Moeren voor een zwembad

U vindt bij Steelfast in Alblasserdam, nabij Rotterdam, moeren en andere bevestigingsartikelen specifiek voor veilig gebruik in een zwembad. Onze bevestigingsmaterialen zijn berekend op hun veelal zware taak. Internationaal zijn er reeds meerdere aantoonbare ongelukken gebeurd door het gebruik van roestvaststaal in zwembaden. Door onzichtbare corrosie kunnen bevestigingsartikelen onverwacht breken, met catastrofale gevolgen. Het toepassen van de Steelfast bevestigingsartikelen garanderen een veilig gebruik met eenvoudige inspectie.

“Door het gebruik van de juiste oplossingen kunnen we nu zorgeloos monteren.”

Het gebruik van roestvrijstalen bouten en andere bevestigingsartikelen is verboden in de omgeving van zwembaden. Door koolstofstalen bouten, schroeven en moeren voor een zwembad te voorzien van de juiste oppervlaktebehandeling biedt het de garantie dat u heeft gekozen voor een betrouwbare bevestigingsoplossing. De bevestigingsartikelen die u van onze groothandel in bevestigingsmaterialen ontvangt voldoen aan de NPR.9200:2015 en staan garant voor de traceerbaarheid binnen de toeleveringsketen. U bestelt bij ons speciale moeren en bouten voor iedere toepassing.

Bekijk onze bevestigingsoplossingen voor uw zwembad

Bekijk de diverse bevestigingsmaterialen in ons assortiment en vind veilige moeren voor gebruik in de omgeving van een zwembad. Onze producten worden geleverd in heel Nederland en België. Wilt u meer weten over onze producten? We geven u graag professioneel advies. Stuur ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier, bel ons via +31 78 6475581 of stuur een e-mail via info@steelfast.nl.