Onze speciale moeren

 

Heeft u speciale moeren nodig voor uw project? Steelfast is dé leverancier van speciale moeren en bouten voor verschillende afnemers in Nederland en België. Ons bedrijf in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, heeft voor iedere bout de bijpassende moer. Kunt u de bout of moer die u nodig heeft niet vinden in ons assortiment? We kunnen uw materialen geheel volgens uw tekening of specificaties leveren. U laat uw producten bij Steelfast ook gemakkelijk bewerken voor verschillende toepassingen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

Wij leveren uw speciale moeren

Het is van levensbelang dat uw bevestigingsmaterialen goed op elkaar aansluiten om een stevige constructie te bouwen. Onze groothandel in bouwmaterialen is een totaalleverancier van standaard fasteners volgens de norm en speciale bouten en moeren met ervaren vakmensen. Wij zorgen ervoor dat uw producten goed aansluiten op uw toepassingen. Wij leveren bouten en moeren in uiteenlopende materialen en afmetingen, van kleine tot grote bouten. Bovendien kunt u uw producten laten verwerken in hittebestendig materiaal. Als leverancier van bouten en moeren zorgen wij ervoor dat uw speciale bevestigingsmaterialen passen bij hun zware taken. Bent u op zoek naar roestbestendige materialen voor uw zwembadomgeving? U koopt bij ons verschillende moeren voor gebruik rondom een zwembad. Of u nu materialen zoekt voor projecten in de bouw of voor gebruik bij een zwembad: u vindt het bij ons.

Bekijk onze producten of neem contact met ons op voor maatwerk

Vind de juiste materialen voor uw project in ons brede assortiment. Wij helpen u graag als totale leverancier van speciale bouten en moeren. Onze experts beschikken over kennis van verschillende industrieën en denken graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor een leverancier met snelle service en speciale bouten en moeren van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen over onze speciale moeren of ons maatwerk? Neem contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl of bereik ons telefonisch via +31 78 6475581.