Onze studbolts

 

In ons uitgebreide assortiment vindt u studbolts in verschillende maten en uitvoeringen. Steelfast in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, levert hoogwaardige producten en uitstekende service aan diverse bedrijven in Nederland en België. Met onze kennis en ervaring geven we u professioneel advies en helpen we u het exacte product te vinden dat u nodig heeft.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

In ons assortiment vindt u studbolts in alle soorten en maten

Wij werken met verschillende afnemers in de offshore en chemie-industrie en voorzien deze bedrijven met hoogwaardige studbolts. U vindt bij onze groothandel in bevestigingsmaterialen verschillende studbolts voor industriële toepassingen. Deze producten zijn verkrijgbaar in diverse ASTM-kwaliteiten, zoals ASTM 193 B5, B6, B7, B7M, B16, B8, B8M, 2H en ASTM A320 L7, L7M, B8 en B8M. Wij voorzien u als specialist in bouten en moeren van verschillende oppervlaktebehandelingen met de juiste toleranties, zoals thermisch verzinkt, ZincNickel en XYLAN- of PTFE-gecoat. U vindt bij ons ook:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bestel de juiste studbolts die volledig berekend zijn op uw diverse toepassingen. Heeft u vragen over ons aanbod of bent u op zoek naar professioneel advies van onze specialisten? Neem contact met ons op via ons contactformulier, bereik ons telefonisch via +31 78 6475581 of stuur een e-mail via info@steelfast.nl.