Hastelloy fasteners

 

Bij Steelfast in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, vindt u verschillende Hastelloy fasteners. Deze legering is uiterst bestand tegen hoge temperaturen (ca. 1100 °C) en corrosie. Wij leveren producten gemaakt van dit sterke materiaal aan afnemers in verschillende industrieën, zoals chemie en de maak- en procesindustrie.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

U vindt verschillende hoogwaardige Hastelloy fasteners in ons assortiment

Wij leveren diverse fasteners van ijzersterk Hastelloy. Bij onze groothandel in bevestigingsmaterialen vindt u verschillende producten die gemaakt zijn van dit sterke materiaal. Hastelloy is een uitermate hittebestendig materiaal en dus geschikt voor de zwaarste taken. U gebruikt producten die gemaakt zijn van deze legering gemakkelijk in chemie en procesindustrie voor verschillende toepassingen. Wij denken met u mee en adviseren u als het gaat om speciale moeren met de juiste oppervlaktebehandeling en sterkteklasse. U vindt bij ons verschillende Hastelloy materialen, zoals:

  • HASTELLOY ® alloy X (HX) (UNS N06002)
  • HASTELLOY ® alloy C276 (UNS N10276)
  • HASTELLOY ® alloy B2 (UNS N10665)
  • HASTELLOY ® alloy C22 (UNS N06022)

Ontdek onze producten op maat

Laat uw Hastelloy fasteners op maat maken bij Steelfast. Onze experts denken met u mee en helpen u bij het produceren van fasteners die exact passen bij uw toepassingen. Wilt u meer weten over onze producten? Neem contact met ons op en stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl, stuur ons een bericht via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via +31 78 6475581.