Onze pasbouten

 

Bent u op zoek naar pasbouten op maat? U bent bij Steelfast op de juiste plaats. Onze groothandel in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, levert bevestigingsmaterialen aan bedrijven in heel Nederland en België. Met onze brede (materiaal)kennis, ons brede netwerk en onze voorraadpositie voorzien we u van maatwerk. Wij denken als totaalleverancier met u mee en bieden u producten voor de juiste toepassingen met de juiste oppervlaktebehandelingen en sterkteklasse.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

U vindt bij ons verschillende hoogwaardige pasbouten

Kunt u de juiste pasbouten niet vinden bij andere leveranciers? Bij Steelfast maken we pasbouten voor u op maat. We maken producten van verschillende materialen en in verschillende afmetingen. U laat uw producten bij onze groothandel in bevestigingsmaterialen gemakkelijk maken op basis van tekeningen of uw specificaties. Zo zorgen we ervoor dat uw materialen precies bij uw project passen. Wij zijn dé groothandel voor bouten op maat voor afnemers in verschillende industrieën. Of u nu werkt in chemie, on- en offshore, scheepsbouw of de procesindustrie: wij zorgen ervoor dat uw materialen geschikt zijn voor de iedere taak. Naast pasbouten op maat kunt u bij ons ook terecht voor andere hoogwaardige producten, zoals injectiebouten. Daarnaast vindt u bij ons verschillende voorspanbouten.

Neem contact met ons op voor prettig maatwerk

Laat uw pasbouten op maat maken bij Steelfast en geniet van uitstekende service en hoogwaardige materialen. Wilt u meer weten over ons maatwerk en bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl of bereik ons telefonisch via +31 78 6475581.