Onze UNC-bouten

 

Bent u op zoek naar UNC-bouten en moeren, in staal of RVS? Bij Steelfast vindt u verschillende soorten bouten en moeren voor een scala aan toepassingen. Diverse afnemers in Nederland en Belgiƫ vertrouwen op onze kwaliteitsproducten. Ons bedrijf in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, heeft zich in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een specialist in ons vak. U gebruikt onze diverse bevestigingsmaterialen in verschillende sectoren, zoals marine- en scheepsbouw, chemie en on- en offshore.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

De voordelen van onze RVS UNC-bouten en moeren

Voor de meeste universele toepassingen gebruikt u grove schroefdraad. Bouten met een grovere schroefdraad kunnen gemakkelijk losgemaakt worden en zijn minder gevoelig voor beschadiging dan metrisch fijne bouten. Bij onze groothandel voor bevestigingsmaterialen vindt u verschillende UNC-bouten en moeren, in staal of RVS. Deze sterke producten zijn uiterst geschikt voor het dragen van grote trek- en slagkracht. U gebruikt deze materialen dus voor verschillende zware taken. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies van een specialist in bouten en moeren. Onze experts beschikken over de kennis van zaken die nodig is om u snel en vaardig te assisteren. Zijn de juiste fasteners voor uw toepassingen niet voorradig in ons brede assortiment? U laat bij ons eenvoudig RVS UNC-bouten en moeren op maat vervaardigen of verwerken, bijvoorbeeld in hittebestendig materiaal.

Neem contact met ons voor hoogwaardig maatwerk

Wilt u uw RVS UNC-bouten en moeren op maat laten maken? Onze experts helpen u met plezier bij het produceren van de juiste materialen voor uw project. Uw materialen kunnen gemaakt worden volgens uw eigen tekeningen of specificaties en op verschillende manieren bewerkt worden. Uw producten worden geleverd met de vereiste certificaten. Heeft u vragen over ons maatwerk of speciale wensen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, bereik ons telefonisch via +31 78 6475581 of stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl.