Metrisch fijne bouten

 

Steelfast in Alblasserdam, nabij Rotterdam, levert verschillende metrisch fijne bouten. Dit type bouten zorgt voor een uitstekende hechting en zorgt dat trillingen worden verminderd bij dunwandige onderdelen. Onze groothandel levert deze hoogwaardige bouten aan verschillende bedrijven in Nederland en Belgiƫ.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

Bij onze groothandel vindt u de juiste metrisch fijne bouten voor uw project

In het assortiment van onze groothandel voor bevestigingsmaterialen vindt u diverse bouten voor verschillende toepassingen. Ons bedrijf is een totale leverancier van bouten en moeren en adviseert u met plezier over de juiste producten voor uw project. Wij werken al jaren met afnemers in verschillende sectoren en weten net als u dat het gebruik van de juiste materialen essentieel is. Daarom vindt u bij ons verschillende metrisch fijne bouten die geschikt zijn voor fijne afstelling. U koopt bij ons verschillende UNC-bouten en moeren. Wij leveren ook diverse UNF-bouten en moeren.

Laat u adviseren door onze experts

Neem contact op met onze experts en laat u adviseren bij het vinden van de juiste metrisch fijne bouten voor uw project. Onze specialisten denken graag met u mee en helpen u bij het vinden van de juiste oppervlaktebehandeling of sterkteklasse. Bereik ons telefonisch via +31 78 6475581, stuur een e-mail via info@steelfast.nl of stuur ons een bericht via ons contactformulier.