Draadstangen op maat

 

Bent u op zoek naar draadstangen op maat? Bij Steelfast helpen we u graag met producten in verschillende afmetingen. Bij ons bedrijf in Alblasserdam, in de buurt van Rotterdam, laat u draadstangen en andere bevestigingsmaterialen eenvoudig op maat maken. Zo zorgen we ervoor dat uw materialen precies passen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

 

U vindt bij ons verschillende draadstangen op maat

Wij hebben als groothandel in bevestigingsmaterialen jarenlange ervaring in ons vak en weten dus hoe belangrijk het is om over de juiste materialen te beschikken. Daarom zorgen we ervoor dat uw draadstangen precies op maat worden gemaakt. Bovendien zorgen we er als leverancier van bouten en moeren voor dat u beschikt over de bijbehorende moeren. U vindt bij ons materialen voor iedere situatie. Bij ons kunt u producten laten verwerken in hittebestendig materiaal, zodat ze geschikt zijn voor uw toepassingen in hoge temperaturen. Onze vakmensen zijn gericht op uitstekende dienstverlening en vinden voor u een adequate oplossing.

Vraag onze specialisten om persoonlijk advies

Neem contact op met onze ervaren specialisten en ontdek hoe wij u helpen met draadstangen en andere materialen op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een bericht via het contactformulier, stuur ons een e-mail via info@steelfast.nl of bereik ons telefonisch via +31 78 6475581.