Zwembad omgeving

Geniet met een veilig gevoel

Bevestigingsartikelen en aanverwanten specifiek voor veilig gebruik in zwembad omgeving. Pool FIX® staat garant voor de traceerbaarheid binnen de toeleveringsketen.

Veiligheid

Internationaal zijn er reeds meer dan 30 aantoonbare ongelukken gebeurd door het gebruik van roestvaststaal in zwembaden. Door onzichtbare corrosie kunnen bevestigingsartikelen onverwacht breken, met catastrofale gevolgen. Het toepassen van Pool FIX® bevestigingsartikelen garanderen een veilig gebruik met eenvoudige inspectie.
Er werd in het verleden gekozen voor roestvaststalen bevestigingsartikelen omdat deze een langere levensduur hadden dan standaard verzinkte bouten. Roestvaststalen bevestigingsartikelen zijn sinds 2015 verboden te gebruiken in zwembad omgevingen. Er worden veelal standaard bevestigingsartikelen uit de handel toegepast. Dit is een oplossing echter zeer arbeidsintensief gezien deze snel corrosie vertonen en regelmatig vervangen moeten worden.. We hebben al verschillende malen gezien dat de technische dienst een full-time baan heeft aan het continue vervangen van bouten en moeren. Roest op uw speeltoestellen kunt u niet aan uw klanten tonen. Pool FIX® bevestigingsartikelen verlengen deze levensduur extreem.

“Door het gebruik van Pool FIX® bouten kunnen we nu zorgeloos monteren.”

Het gebruik van RVS bevestigingsartikelen is verboden. Door koolstofstalen bouten, schroeven en moeren te voorzien van de juiste oppervlaktebehandeling biedt het de garantie dat u heeft gekozen voor de meest betrouwbare bevestigingsoplossing. De bevestigingsartikelen die u ontvangt worden geleverd met Pool FIX® certificaat welke eenvoudig in uw administratie kan worden opgenomen. Bevestigingsartikelen eenvoudig herkenbaar door de sluitzegel op de verpakking. Pool FIX® staat garant voor de traceerbaarheid binnen de toeleveringsketen.

Bekijk hier onze producten!